همشهریان محترم
سلام علیکم
همانگونه که مستحضر هستید در طول پنج سال گذشته اقدامات و خدمات گوناگونی توسط اهالی و مسؤلین محترم صورت گرفته که سنگ زیر بنا و مهمترین آنان اقدامات فرهنگی بوده است ، به اعتقاد کارشناسان محترم ، فرهنگ سازی و اقدامات فرهنگی زیر بنا و پایه و اساس هر کاری است .
بنابر این برگزاری اردوی جشنوارهء فطیر ، برگزاری عروسی سنتی ، برگزاری رآی گیری سال نود و شش را دست کم نگیرید ، فقط در جشنوارهء فطیر بیش از پنجاه عکاس و خبرنگار از سه استان کشور در روستای الکران حضور یافته و نام و موقیت این روستا را به دیگران شناساندند .
تصاویر بالا مربوط به برگزاری جشنوارهء فطیر و حضور عکاسان و خبرنگاران در روستای الکران می باشد .
و از کارهای فرهنگی که بگذریم ، اهداث پل ورودی رو
روستا ، اجرای پروژه مهم و تاریخی جلوگیر ، ثبت و ارتقاء روستا به دهیاری را از مهمترین رویداد های تاریخ روستای الکران باید بشمار آورد ، به برکت سایت روستا و همکاری شما اهالی بخصوص جوانان روستا در همین مدت اندک توانستیم خیلی از مشکلات روستا را حل کنیم ، خلاصه اگر اغراق نباشد و کمی انصاف داشته باشیم می توان نتیجه گرفت اقدامات همین پنج سال اخیر در طول تاریخ این روستا بی سابقه بوده است ، اقدامات عمرانی و فرهنگی همین مدت کوتاه برابر است با کل اقدامات رژیم گذشته ! جمهوری اسلامی با همهء مشکلات داخلی بخصوص دشمنان خارجی که قصد نابودی ایران را دارند توانسته است به اندازهء همهء عمر رژیم گذشته خدمت رسانی کند ، آنان که برای ملت ایران چاه میکنند مطمئن باشید اول خودشان در چاه خواهند افتاد .
و مکروا و مکرالله والله و خیرالماکرین .
امروز دشمنان داخلی و خارجی با تبدیل بعضی از مردم به کاسبان شکارچی و البته به اعتقاد من نادان، باعث بروز مشکلات کلانی مانند احتکار کالا ، دلار ، و سکه باعث ایجاد نگاه اشتباه در کشور شده اند .
خوانندگان محترم این سایت :
کشور ما ویرانه نیست، به اعتقاد من نیاز به یک اتحاد ملی داریم ، گول تبلیغات دشمنان این آب و خاک را نخوریم و با تمام وجود مثل خیلی از مردم عاشق کشورمون باشیم .
اگر عده ای با ی و اختلاس از این کشور به روح و روان شما آسیب زدند ، توجه داشته باشید آنان هرگز نمی توانند زتدگی خوبی داشته باشند ، اکثر آنان در چنگال قانون گرفتار شده اند بقیه نیز بحول و قوه" الهی گرفتار خواهند شد ، ما بجای انتقاد و خدشه وارد کردن به زندگی خودمون ، دست به دست هم دهیم و روزهای خوب برای خود و کشورمون درست کنیم .
من به شخصه حرفهای دلم را گفتم و احساس میکنم ما مردم بیشترین سهم را از آباد کردن یا ویران کردن روستا مون و کشورمون داریم .
همشهریان عزیز ، بحول و قوهء الهی بلافاصله پس از اتمام پرژه جلوگیر ، آسفالت ریزی آن شروع خواهد شد و پس از آن
اگر گفتید کدام پرژه مهم شروع خواهد شد ؟
من فعلا نمیگم ! ولی اهالی خودشان را برای همکاری بیشتر آماده کنند ، این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست .
مثل آقا یحیی لبخند بزنیم و با تولید و تزریق انرزی مثبت به اطرافیانمون به حل مشکلات برویم .
درباره این سایت